Docent aan het woord: Ansjel van Brakel

Begonnen in 2016 als student bij de NCSAH en na het behalen van haar diploma is ze fulltime in de paarden gegaan als trainer en instructeur (Horse ABC) Ondertussen werkt Ansjel als Businesscoach, spreker & trainer. Haar motto: Ik daag ondernemers met ambitie uit om onderliggende problemen te tackelen zodat ze next level kunnen gaan. Misschien heb je al eens een webinar van haar gevolgd want Ansjel is al een aantal jaar gastdocent bij de NCSAH. Lees hier haar verhaal. Ansjel van Brakel docent Daar zat ik dan…ik neem je mee terug naar september 2015. Daar zat ik in de Efteling op een bankje met mijn dikke buik. Ik was zwanger van mijn eerste en had de website van de NCSAH de afgelopen jaren al tig keer bekeken. En toen ik daar zat, besloot ik dat ik klaar was met allerlei redenen bedenken waarom het niks voor mij was. Ver weg, kostbaar, een koudbloed hebben, mezelf niet goed genoeg vinden etc. Want ik besefte me: als ik het nu niet deed dan was de kans klein dat ik het nog ging doen. Dus weg met de twijfel en ik waagde de sprong. En dat was best een uitdaging om te starten met een opleiding terwijl je net 6 weken moeder bent. (Lees de hormonen vlogen de pan uit.)   Maar ik heb geen dag spijt gehad van die keuze. En ben trots dat Jesse ‘de eerste tinker’ binnen de opleiding was en als ik zie wat deze kennis ons gebracht heeft ben ik onwijs dankbaar en trots dat ik destijds die stap heb gezet. Na het behalen van mijn BICD diploma in 2017 ben ik gestart met Horse ABC. Dat werd snel een succes en naast het lesgeven en trainen van paarden (veelal revalidatietrajecten) was het gaan coachen van (hippische) ondernemers een logische stap. Het feit dat ik zelf al jaren ondernemer was had mij ook echt een kickstart gegeven met Horse ABC. Ansjel van Brakel Na het Basistraject ben ik trouwens niet gestopt bij de NCSAH, ik heb een jaar Sporttraject gedaan in Ter Apel. Het eerste weekend grapte ik nog dat ik nu lekker ging doorstuderen voordat ik misschien weer zwanger was. Achteraf gezien was ik het eerste weekend al zwanger van mijn tweede, dat was een mooie verrassing en zorgde er direct voor dat ik actiever met Werk aan de Hand aan de slag ging. Na afronding van dat jaar ben ik vervolgens met de Werk aan de Hand modules gestart en tussendoor Orun 2 behaald. In 2021 heb ik mijn Work in Hand diploma behaald en in het jaar 2022-2023 Sporttraject fase A nogmaals gedaan.Tevens heb ik recent mijn Orun 3 behaald omdat mezelf blijven ontwikkelen iets is wat ik heel graag doe. In die categorie ben ik sinds eind 2022 trots partner bij Businesscoach Nederland en heb ik zakelijk het roer omgegooid. 20% paarden en 80% coaching. Het was tijd dat ik zelf next level ging en dat voelt echt heel goed! Ansjel van Brakel Ben jij ook klaar om next level te gaan? Of wil je een kickstart bij het starten als ondernemer? Stuur even je mailadres, dan ontvang je maandelijks een inspiratie mail met allemaal tips op ondernemersgebied. Wil je mij live in actie zien?….Op 5 oktober organiseer ik weer een tof Business Event: de Business Boost by Ansjel. Een super toffe geheel verzorgde dag die je heel veel gaat opleveren. Tickets kunnen nog niet worden besteld maar mail even, dan zorg ik dat jij als een van de eerste alle informatie krijgt zodra de inschrijving opent. Geniet van jullie reis bij de NCSAH en geniet vooral van en met de paarden. Meer lezen over mij? www.ansjel.nl
Basistraject 2024-2025

Schrijf je nu in voor het nieuwe basistraject 2024/2025

Het nieuwe opleidingsjaar start per 01 januari met op dinsdag 9 januari om 19.30 uur het introductie-webinar.