Erkende instructeur aan het woord: Rosanne Schalkwijk

Rosanne Schalkwijk is eigenaar van Equipassion en sinds 2017 verbonden aan de NCSAH. 

Na mijn Basic Instructor Classical dressage diploma heb ik mij toegelegd op werk aan de hand en inmiddels  ben ik ook gediplomeerd Work in Hand Instructor.

Als gepassioneerde professional op werk aan de hand gebied en dressuurles, ben ik toegewijd om jou te helpen je doelen te bereiken en je vaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

Wat je kun je in mijn lessen verwachten?

  • Interactieve lessen
  • Praktische tips een tools
  • Persoonlijke begeleiding, ook na de lessen
  • Ik kijk met je mee naar je algehele management rondom je paard en help en adviseer je hierin waar nodig.
  • Ik werk met een netwerk van deskundige professionals om het welzijn voor je paard zo optimaal mogelijk te maken.

Het liefst begeleid ik combinaties die in een revalidatie traject zitten en  na een blessure weer ‘’groen’’ licht hebben gekregen de training weer op te bouwen. Samen de reis doorlopen op weg naar herstel, niks mooiers dan dat!

Het meest interessante onderdeel dat is blijven hangen tijdens mijn tijd op de opleiding is dat alles met elkaar in verbinding staat. Als je ‘’A’’ aanpakt moet je ‘’B’’ ook aanpakken. Concreet gezegd, kijk naar het algehele management van je paard want alleen met goede huisvesting of les red je het niet.

Ik denk zelf altijd in plaatjes en leg vaak dingen beeldend uit😊, zie bovenstaande foto’s over een stukje uitleg flexie/extensie.

Dus waar wacht je nog op, of je nu een ruiter bent die net begint of een doorgewinterde expert die zijn/haar kennis wilt verdiepen, mijn vakkundige lessen zijn op maat gemaakt voor jou. Samen gaan we werken aan jullie persoonlijke groei en een beter welzijn voor je paard.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Basistraject 2024-2025

Schrijf je nu in voor het nieuwe basistraject 2024/2025

Het nieuwe opleidingsjaar start per 01 januari met op dinsdag 9 januari om 19.30 uur het introductie-webinar.