Informatie webinar - NCSAH opleiding

19 september - 19:30 u.
- Online -

Wat is nou eigenlijk de NCSAH?

De NCSAH instructeur opleiding voor dressuur instructeur

Of je nu net start met de paardensport of al enkele jaren bezig bent als ruiter/amazone of instructeur, de NCSAH heeft verschillende opleidingen die passen bij waar jij nu staat. Wil jij je verder verdiepen in de biomechanica, trainingsleer en didactiek van de paardensport? Dan past een NCSAH opleiding wellicht bij jou! 

Tijdens jouw opleiding aan de NCSAH leer je namelijk van alles over de bewegingsleer, trainingsleer en didactiek. Om zou jouw instructeur-skills te verbeteren! Uiteraard leer je tijdens de opleiding ook hoe je jouw paard beter kunt begeleiden en waar je naar moet kijken binnen het gehele management van het paard. Zo kijken wij ook naar het longeren en werk aan de hand en bijv naar het revalideren van een paard. 

Naast het vakkenpakket van de NCSAH heb je ook de mogelijkheid om via ons de ORUN te behalen (2,3 en 4). Het voordeel daarvan is, dat wij begrijpen dat je als je liever dressuur rijdt, het spring-onderdeel van de ORUN soms een uitdaging kan zijn. Daar helpen wij jou als NCSAH student dan ook graag bij. 

Benieuwd naar de mogelijkheden van een NCSAH opleiding?

Meld je dan aan voor de GRATIS informatie webinar op 19 september (19:30-21:00 u.) 

Leer meer over onze opleiding(en) tijdens de informatie webinar!

Basistraject (incl. ORUN)

Als je wilt kennis maken met de NCSAH en met het instructeurschap, dan is het Basistraject wellicht een goede optie! Deze opleiding duurt één jaar en is toegankelijk voor ALLE paardenliefhebbers. Of je nu dus net begint of al even actief bent in de paardensport, dat maakt bij het basistraject niet uit! 

Naast het leren lesgeven met een biomechanische onderbouwing en het paardenwelzijn als leidraad, heb je ook de mogelijk via ons je ORUN 2 en 3 te behalen. Hiervoor volg je onze opleiding en woon je de extra springonderdelen bij (2-4 modules). Je leert ook alles over longeren, werk aan de hand en revalidatie. Mocht je na het basistraject hier verder in willen gaan, kun je bijvoorbeeld ook instromen voor jouw werk aan de hand instructeursdiploma.  

Tijdens de informatie webinar van 19 september vertellen wij je alles over het Basistraject en kun je ook al jouw vragen stellen! Ben jij dus benieuwd? Schrijf je dan onderaan de pagina in voor de informatie webinar. 

Verdiep jezelf in de sport

Bij de NCSAH vinden wij het paardenwelzijn het allerbelangrijkste en daarom nemen wij dit ook als leidraad in alle opleidingen mee. Je leert tijdens onze opleiding(en) namelijk alles over de anatomie, biomechanica en het correct training van het (sport)-paard. Hierbij is het uiteraard belangrijk om te kijken naar het individuele paard én daar helpen wij jou bij. 

Want als instructeur / trainer of ruiter kom je veel verschillende paarden en combinaties tegen. Hoe ga je hier mee om en hoe help je welke combinatie? 

Allemaal vragen en onderdelen waar wij in de opleiding(en) over na hebben gedacht, maar ook vragen die jij kan en mag stellen tijdens onze informatie webinar op 19 september. 

Ben jij dus nieuwsgierig hoe jij jezelf kan verdiepen in de paardensport? 
Meld je dan nu aan.. 

 

Tot dan! 

Basistraject 2024/2025

Ik meld me graag aan
voor de informatie webinar...

Super leuk dat je erbij bent!

Heb jij je zojuist ingeschreven voor de webinar?

Dan allereerst; super leuk dat je erbij bent.
Wij kijken er naar uit om je alles te vertellen over de NCSAH en de opleiding(en). 

Na je aanmelding krijg je van ons een mailtje met een ZOOM-Link. Zo kun jij 19 september om 19:30 u. makkelijk vanuit jouw eigen locatie de webinar volgen én uiteraard jouw vragen stellen. 

Wij kijken er naar uit je te verwelkomen! 

Tot dan, 

Team NCSAH

Toch nog vragen?

Neem gerust contact met ons op

Basistraject 2024-2025

Schrijf je nu in voor het nieuwe basistraject 2024/2025

Het nieuwe opleidingsjaar start per 01 januari met op dinsdag 9 januari om 19.30 uur het introductie-webinar.