Inschrijfformulier Werk aan de Hand jaartraject

 • Persoonsgegevens

 • MM slash DD slash JJJJ
 • Vul hier de naam in van de persoon die jou heeft gewezen op deze cursus. Indien dit niet het geval is. Laat deze kolom dan leeg.
 • Werk aan de Hand Jaartraject

  Werk aan de hand (ook wel Werk aan de korte teugel genoemd), is een vorm van training die in Nederland niet enorm bekend is, maar gelukkig steeds meer aan populariteit wint. Het voordeel van werk aan de hand (WadH) is dat de trainer het paard kan zien en dat het paard zonder ruitergewicht zijn oefeningen kan leren.Met systematische training kan je vanaf de grond het paard gymnastiseren, werken aan de motoriek en het paard sterker maken. Voor het stimuleren van de verzameling is het werk aan de hand een uitgelezen methode. Binnen onze opleidingen besteden we daarom graag aandacht aan deze mooie manier van trainen. Vooralsnog waren deze modules alleen beschikbaar voor onze studenten maar… daar gaat verandering in komen!
 • Informatie en locatie:

  Dit jaartraject bestaat uit 10 lesdagen en start in maart 2023. Locatie: Manege Groenewoude, Woudenberg
  Voeg in onderstaande kolom in wat je al beheerst, indien je antwoord ja is.
  Inschrijfkosten € 250,- blijven verschuldigd na inschrijving. Annulering kan tot 12 weken voor aanvang cursus daarna blijven de cursuskosten € 2500,- verschuldigd