Verslag NCSAH op Horse Event 2016!

Wat hadden we mooie dagen tijdens Horse Event! Heerlijk weer en een record aantal bezoekers!

De nieuwe Kür op muziek aan de lange teugel met de muziek van Accent muziek werd door het publiek heel enthousiast ontvangen en ging erg goed! Bastiaan en Uxeque lieten wederom zien hoe mooi samenwerking tussen mens en dier kan zijn. Het slotstuk waar Bastiaan Uxeque los laat en laat zien dat hij graag bij hem blijft bracht extra emotie onder de mooie piano en vioolklanken.

De dagelijkse demo ‘Dressuur op 6 benen’ met Rik Bremer en Anneloes Borneman heeft veel mensen gemotiveerd voor het werk aan de lange teugel. Het was weer heel plezierig met zo’n goed team deze demo’s te kunnen geven!

Het NCSAH demoteam heeft het Werk aan de lange teugel op zijn best laten zien deze dagen!

ncsah-team-lt

Bastiaan werd op zondag gevraagd door Rupert Isaacson (The Horse Boy) om mee te doen in zijn clinic, dus Uxeque mocht nog een keer performen! Leuk om mee te werken aan de boodschap die deze man uitdraagt! ‘Werk met empathie en liefde en zeur niet op elkaar!’ daar wordt de wereld beter van!

Bastiaan was samen met Dinja van Liere en Dorien van Dijk jury voor het NK vlechten. Ze beoordeelden 3 creaties in de categorie 10-16 jaar en de categorie vanaf 16 jaar. Het was geweldig om te zien hoe mooi paardenmanen gevlochten kunnen worden! De filmpjes hiervan zijn te zien in het bericht NK vlechten.

nk-vlechten

Al met al dus weer zeer geslaagde dagen!7-0303copy 3-0229copy 11-0399copy 15-0447copy img_1541 img_1538

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.