Carlijn Schopman

Mijn naam is Carlijn Schopman. Als klein meisje ben ik besmet geraakt met het paardenvirus en dat nooit meer kwijt geraakt. Nadat ik steeds vaker gevraagd werd om anderen te helpen bij het rijden en ook paarden te trainen voor anderen, ben ik destijds de Orun opleiding gaan volgen. Ik heb de Orun 4 Instructeur Wedstrijdsport Dressuur afgerond.

Omdat ik me graag meer wilde verdiepen in de biomechanica van het paard en graag wilde leren van Bastiaan de Recht, die ik echt een ontzettend goede instructeur/ ruiter vind, heb ik me aangemeld voor de opleiding sport/trainer bij de NCSAH. Deze opleiding heb ik inmiddels afgerond.

Tevens volg ik met veel plezier de module Werk aan de Hand. Een welkome afwisseling voor het trainen onder het zadel en een mooie manier om je paard onbelast te kunnen trainen (ook bijvoorbeeld bij revalidatie)

Zelf heb ik inmiddels diverse (probleem-) paarden opgeleid tot en met ZZ-L niveau en start ik met mijn huidige paard ook ZZL en rijden we samen mee in het ZZ viertal van de vereniging.

Ik geef een jaar of 20 met heel veel plezier les. Aan kinderen en volwassenen, van beginner tot ZZ-L. Belangrijkste is dat je plezier hebt met je pony/paard en dat je op een paard vriendelijke manier wil trainen. Of je nou fanatiek wedstrijden wil rijden of lekker wil trainen om je paard los in zijn lijf te maken/houden, dat maakt voor mij niet uit.

Regio: Oostzaan (ligt tegen Amsterdam-Noord aan)

Contactgegevens:
Carlijn.schopman@gmail.com
Tel: 06-42431753

–          Basis Trainer & Instructor

–          Sport Instructor Classical Dressage

–          Orun 4

–          Werk aan de hand module 3