Colette Nummerdor

Mijn naam is Colette Nummerdor. Al vanaf mijn jeugd zijn paarden mijn grootste passie. En ik heb het geluk dat ik van mijn passie mijn beroep heb kunnen maken.

Ik wil graag bijdragen aan meer paardenwelzijn vanuit een trainingstechnisch oogpunt. Paarden trainen op een gezonde en begripvolle wijze, waarbij het fysieke en mentale welzijn van het paard centraal staat.

Een goede samenwerking start met een goede kennismaking en intake. Ik kijk naar de combinatie paard en ruiter. De kunst is om te begrijpen wat de ander nodig heeft, wat wil en kan het paard en wat wil en kan jij. Voor mij is het geven van instructie zoeken naar oplossingen die bij ruiter en paard passen.

Ik werk vanuit een holistische visie met oog voor het complete plaatje, als instructeur, trainer en ruitercoach. In mijn lessen staan harmonie tussen mens en paard, vertrouwen, respect en plezier centraal.

Tot de mogelijkheden behoren dressuurmatige rijles, zitles, longeerles en het gymnastiseren van het paard vanaf de grond. Daarnaast geef ik les in het Werk aan de lange teugel. Deze lessen kunnen ook gevolgd worden door mensen die niet rijden maar vanaf de grond met een paard willen werken. Het werken met een paard vanaf de grond maakt het paard sterker en soepeler en is een leuke afwisseling voor mens en paard!

Ben je benieuwd naar mijn manier van lesgeven? Je bent van harte welkom voor een vrijblijvende kennismaking!

Contactgegevens

Colette Nummerdor Klassieke Rijkunst & Horsemanship
Kasteelweg 12
7216 PE Kring van Dorth

W: https://www.colettenummerdor.nl/
T: +31620243523
M: info@colettenummerdor.nl
F: Colette Nummerdor Klassieke Rijkunst & Horsemanshipuik