Gerda Dijkman-Lansen

Ik ben Gerda, 35 jaar en woon in Spaarnwoude aan de rand van Haarlem. Door mijn ervaring met ‘lastige’, geblesseerde en jonge paarden kwam ik in aanraking met werken aan de hand, (klassieke) dressuur en het belang van de kennis van de biomechanica. De kennis die ik tijdens mijn opleiding heb opgedaan is belangrijk voor ruiters en paarden op elk niveau en deze wil ik graag met jullie delen.

Afwisselend trainen vind ik belangrijk om het paard en mijzelf lichamelijk en mentaal in balans te brengen en te houden. Daarom trainen wij niet alleen onder het zadel, maar ook aan de longe en aan de hand.

Les?

Komende jaar studeer ik verder aan de NCSAH. Ik volg dan de sportfase en word opgeleid als sportinstructeur tot zzlicht niveau. Met veel plezier werk ik als stalruiter/groom bij Laurens van Lieren dressage en train ik mijn eigen paarden.

Daarnaast heb ik nog plek voor enkele daadkrachtige leerlingen welke met hun paard in brede zin willen ‘groeien’ door samen te trainen.

Wil je doelgericht aan de slag? Ben je gemotiveerd en bereid om ook kritisch naar jezelf te kijken? Ga je voor het proces en niet enkel voor de punten in de proef? Wil je weten waarom het belangrijk is om een paard correct te trainen en hoe je dit zelf kunt doen?

Neem dan contact op:

Contactgegevens

06-34134686
gerdalansen@hotmail.com