Linde van der Zee

Hallo! Mijn naam is Linde en ik geef nu een jaar of vier met veel plezier les. Mijn lesklanten variëren van beginnende recreatieruiters tot wedstrijdruiters, en de paarden die zij rijden van zadelmak tot Z-niveau. Omdat ik veel ervaring heb met het trainen van paarden met gedrags- en fysieke problemen, kan ik met deze uitdagingen ook in de lessen mijn klanten goed helpen, en komen ook vaak dit soort paarden op mijn pad. Ik heb het altijd als mijn missie ervaren om paarden te helpen. Sinds een aantal jaren is daar een missie bij gekomen en dat is combinaties verder helpen, hen ondersteunen bij hun ontwikkeling, ze meer te laten rijden vanuit gevoel én logica. Met begrip voor het karakter van zowel ruiter als paard, en binnen de fysieke mogelijkheden van beiden – en deze mogelijkheden kunnen zien groeien!

Het is ontzettend mooi om combinaties te zien verbeteren, steeds meer harmonie en zachtheid te zien zodra er ook meer wederzijds begrip en respect is bij paard en ruiter.

Ik geef les in de omgeving van Wapenveld, Wezep, Heerde, Epe, Hattem, Zwolle, Wythmen en omstreken, of op mijn eigen locatie in Wapenveld.

lindevanderzee@gmail.com