Annet Bouwland

Mijn naam is Annet Bouwland.  Ik woon in het buitengebied van het mooie Ermelo, nabij de Randmeren, vlak aan de A28, met de mooie Veluwe als achtertuin:-). Dagelijks houd ik me bezig met Firenze horse & human, mijn training- en coachingsbedrijf en Stal van Beek, locatieverhuur, kleinschalige pensionstalling en lessen.

Paarden hebben altijd een rol gespeeld in mijn leven: als kind, als moeder, als ondernemer.

Nadat ik jaren als HRM adviseur heb gewerkt begon ik in 2010 met mijn eigen bedrijf Firenze Horse & human, waar ik o.a. de paarden inzet in individuele- en teamcoaching. Ik kreeg veel vraag voor het geven van paardrijles waardoor ik in 2019 besloot bij de NCSAH mijn diploma te halen. Naast het basisjaar heb ik een jaar Sport Fase A (voorheen Presport) gevolgd. In 2021 behaalde ik mijn diploma Basic Instructor Classical Dressage.

Mijn lessen bouw ik op volgens een vooraf gesteld doel.  Ik ga dan ook uit van een totaalplaatje: het goedgaande paard vanuit biomechanisch aspect bezien, een fysiek en mentaal fitte ruiter en het management daaromtrent. Mijn coachingsvaardigheden gebruik ik dan ook in het lesgeven. Afstemmen op de leerstijl van de ruiter, een intake, een doel, een trainingsplan en tussentijdse evaluatie en bijstellen vind ik belangrijk. Lessen kan bij mij op de locatie.

Contact gegevens:

Annet Bouwland
Buitenbrinkweg 41
3853 LT Ermelo
Tel. 06-24877278
LinkedIn:
Linkedin

Bedrijfsgegevens:

Stal van Beek:
Facebook Stal van Beek
info@stalvanbeek.nl
Firenze horse & human:
Facebook Firenze horse & human
www.firenze.n
info@firenze.nu

Basistraject 2024-2025

Schrijf je nu in voor het nieuwe basistraject 2024/2025

Het nieuwe opleidingsjaar start per 01 januari met op dinsdag 9 januari om 19.30 uur het introductie-webinar.