Jikke Brouwer

Mijn naam is Jikke Brouwer en woon in Oudewater. Al van kinds af aan ben ik tussen de paarden te vinden. Vanaf het moment dat ik kon zitten ben ik al mee gegaan op het paard en op mijn 5e mocht ik op de manege-les.

Nadat ik mijn opleiding tot Pedagogisch Medewerker Jeugdzorg in 2016 succes vol heb afgerond, wilde ik mijzelf toch liever in de paarden verder ontwikkelen.

Dit vond ik uiteindelijk alleen bij NCSAH waar ik met heel veel plezier en passie de opleiding heb gevolgd!  Inmiddels geef ik fanatiek les en heb ik verschillende paarden op stal staan van onbeleerd tot en met de Zware Tour.

Daarnaast neem ik ook paarden in training voor derde. Dit kan zijn voor vakantie, zwangerschap etc. Maar ook voor het zadelmak maken, verder doorrijden, corrigeren en/of uitbrengen op wedstrijd.

Tijdens het geven van lessen vind ik het belangrijk om samen met de ruiter – amazone te kijken naar wat zij graag willen bereiken, tegen welke problemen lopen ze aan, hoe gaan we het oplossen en welke weg wij hier voor moeten bewandelen. Hierbij vind ik het belangrijk om naar het gehele management te kijken.

Inmiddels ben ik in het bezit van de diploma’s: Basis Instuctor, Sport Instructor en het ORUN-4.

Je kunt bij mij terecht voor instructie op locatie of aan huis.

Contact gegevens:

Provincie; Utrecht/ Zuid-Holland

Plaats; Oudewater/ Driebruggen

Diploma; Basic, Sport en Orun-4

E-mail; jikke.brouwer@hotmail.com

Telefoon; 06-53498187

Website; www.cdhorses.com

Basistraject 2024-2025

Schrijf je nu in voor het nieuwe basistraject 2024/2025

Het nieuwe opleidingsjaar start per 01 januari met op dinsdag 9 januari om 19.30 uur het introductie-webinar.