Miquelle Tonino

Hoi! Leuk dat je even de tijd neemt om op mijn pagina te kijken.
Mijn naam is Miquelle Tonino, ik ben 28 jaar en ik woon in Berkel en Rodenrijs. Ik heb een 9 jarige merrie van de afstammeling Lord Leatherdale waarmee ik momenteel op Z1 niveau in de wedstrijd ring verschijn.

In april 2017 ben ik begonnen aan de opleiding bij de NCSAH. Ik heb voor deze opleiding gekozen omdat ik mij graag verder wilde ontwikkelen. Niet alleen met mijn eigen paard maar ook om anderen zo goed mogelijk en volledig te kunnen begeleiden. De biomechanische kennis die je haalt uit deze opleiding is een waanzinnige aanvulling! Puzzelstukjes vielen ineens in elkaar en dat gun ik iedereen.

In mei 2018 heb ik mijn diploma basic trainer behaald van de NCSAH. Op dit moment studeer ik het komende jaar nog lekker door aan de opleiding sport instructor zodat ik nog meer kennis heb om straks elk niveau te kunnen begeleiden.

Mijn grootste passie is het trainen van mensen en hun paard. Samen doelen te stellen en deze te halen. Het ene doel haal je soms sneller dan het andere doel, daarom ligt de focus niet op tijd, maar op contactmomenten. Mensen verschillen, maar ook paarden verschillen. Daarom heb ik ook een coach opleiding gevolgd die in het teken staat van de ruiter paard combinatie.

Zijn er momenten dat je het gevoel hebt dat je niet verder komt in de training? Gaat het rijden prima maar ben je op zoek naar manieren om nog meer uit je training of wedstrijd te halen? Dan ga ik de uitdaging aan je daar bij te helpen.

Het lijkt mij leuk jou en je paard te ontmoeten dus neem gerust contact met mij op als je vragen hebt of een afspraak wilt maken.

Contact gegevens:

Basistraject 2024-2025

Schrijf je nu in voor het nieuwe basistraject 2024/2025

Het nieuwe opleidingsjaar start per 01 januari met op dinsdag 9 januari om 19.30 uur het introductie-webinar.