Shows in voorprogramma Spaanse rijschool Ahoy groot succes

Amber: ‘Wat een prachtige dagen in AHOY, zo gruwelijk trots op Bas De Recht, Vivendi en Bonavia. Die echt 3 dagen top geperformed hebben voor meer dan 20.000 toeschouwers….
Met Vivendi een act waar de harmonie en rust van af spatte! Met werkelijk piaffe hoogstandjes… De uitleg die Bas gaf vanaf Vivendi over waar de oefeningen in de dressuur oorspronkelijk vandaan komen, werd door het publiek als zeer nuttig en leuk ervaren.
Bonavia die onder zeer moeilijke omstandigheden als nog onervaren showpaard en met zijn 9 jaar nog betrekkelijk jong…een vurige dans neerzette met Jeff Heijne en Eric Vaarzon Morel.’

Bas: ‘Dat was gewoon puur genieten!! Jeff Heijne en Eric Vaarzon Morel, wat was het een beleving! Een eer en wat een plezier om met jullie op te treden! Verfijning, emotie, vuur, passie! Ik denk dat we alles de revu hebben laten passeren!! Thanks amigos a la guitarra!!’

In de pauze een leuk interview voor Bokt.nl , hier te lezen :
https://www.bokt.nl/forums/viewtopic.php?f=11&t=1933053

Vivendi was wederom in topvorm en ik denk dat zij dit helemaal geweldig vond om te doen! Erg trots op beide paarden!! Bona met zn 9 jaar en geen show ervaring dit even doen in de spotlights!!

Heel blij en dankbaar Amber Koppen, want dankzij haar zijn de paarden fit gebleven en hebben ze dit vol kunnen houden! Atjan Hop voor het mede tot stand komen van ‘krijgskunst tot rijkunst’!

Veel dank aan het enthousiaste publiek en de trouwe fans! En aan het geweldige team van Ahoy!

Voor uitgebreide verslagen kijk op ons Facebook, en YouTube kanaal.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.