Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Onderstaande krijg je antwoord op de meest gestelde vragen van onze klanten. 

De NCSAH is een Hippische beroepsopleiding voor dressuur-instructeurs en trainers, opgericht in 2011 door Grand Prix ruiter, revalidatietrainer en Maestro in de rijkunst Bastiaan de Recht en Erkend Paardenarts en veterinair chiropractor Amber Koppen.

Contact opnemen met de NCSAH is zeker mogelijk. Voor vragen kan je mailen naar administratie@NCSAH.nl

De tarieven en de opleidingskosten verschillen per opleiding. Deze kan je het beste bekijken in het kostenoverzicht. Hier vind je ook de betalingsmogelijkheden. 

Ja, je gegevens kan je veilig achterlaten op de website. Overige informatie omtrent de privacy staat hier

Voor sommige opleidingen zijn specifieke vereisten verplicht. Dit is afhankelijk en verschillend per opleiding. Voor meer informatie ga naar het opleidingsplan. 

Als ouder kan jij je kind opgeven voor het basistraject. Dit is echter alleen mogelijk vanaf een minimale leeftijd van 16 jaar. Voor het sporttraject hanteren wij een minimale leeftijd van 18 jaar. 

In deze Hippische beroepsopleiding staat het paard centraal. Het paard leren kennen, zodat we er verantwoord mee kunnen sporten! Hoe zit een paard fysiek in elkaar, hoe leert een paard en wat heeft een paard nodig? Vanuit het paard denken en daar de training op aanpassen. Dat wil de NCSAH haar studenten bijbrengen!

De ervaringen die wij als NCSAH hebben met andere klanten is zeer positief. De reviews zijn terug te lezen op onze website maar ook op onze facebook. 

De benodigde documenten die nodig zijn voor de opleidingen zijn ook weer afhankelijk per opleiding. Deze zijn allemaal terug te vinden in het opleidingsplan. Ook kan je deze terugvinden in de toelatingseisen. 

De duur van de opleiding verschilt ook weer, afhankelijk van de opleiding. Voor meer informatie over de duur van de opleidingen kan je naar het opleidingsplan gaan. De meeste opleidingen duren 1-2 jaar. 

Testimonials

Wat studenten over ons zeggen

Heb je nog verdere vragen of wil je meer weten omtrent de NCSAH? Neem dan gerust contact met ons op. 

Basistraject 2024-2025

Schrijf je nu in voor het nieuwe basistraject 2024/2025

Het nieuwe opleidingsjaar start per 01 januari met op dinsdag 9 januari om 19.30 uur het introductie-webinar.